Achtergrond

Mijn naam is Gerjan Emsbroek en ik heb me gecommitteerd om in september 2016 voor Compassion een marathon te gaan lopen in Ecuador en voor 10.000,-- aan sponsorgeld mee te nemen, of 10 sponsorkinderen onder te brengen. Ik wil op deze manier iets delen van onze overvloed met mensen die in armoede leven. Dat is geen druppel op een gloeiende plaat, maar 10 kinderen waarvan de levens blijvend veranderen!Gerjan

Armoede, mensen op de vlucht, oorlogen, we kunnen ons er machteloos door voelen. 

Miljoenen kinderen leven in deze wereld in bittere armoede en elke dag sterven 17.000 kinderen aan armoede. Armoede maakt mensen hopeloos, waardeloos en "vertelt" hen dat ze niets waard zijn. Dit zijn mensen met gevoel, met een verhaal, met een familie, mensen met dromen.

Niets doen is geen optie, dan weet je zeker dat je niets bereikt.

We kunnen kinderen één voor één een betere toekomst geven. Compassion bevrijdt kinderen uit armoede met de overtuiging dat de liefde van Jezus de harten verandert. Compassion is opgericht in 1952 en werkzaam in 26 landen in Azië, Afrika en Latijns Amerika.

Help je mee om kinderen een betere toekomst te geven?

Kom naar het benefietconcert met de band LEV en spreker Wim Hoddenbagh op 1 juli a.s. in Houten. Het belooft een mooie avond te worden vol inspiratie en een indrukwekkend programma van muziek, spreken en beeld. De opbrengst komt volledig ten goede aan Compassion.

Contact

Reserveer via deze website of neem contact met me op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.